Vinsmagninger / Winemakers Dinner med Grasso Fratelli

MØD FAMILIEN BAG GRASSO FRATELLI NÅR LUIGI, ALFREDO, ESTER OG ELISA BESØGER OS PÅ LILLE STEENSGAARD TIL EN UNIK OG UFORGLEMMELIG WINEMAKERS DINNER I SELSKAB MED GÅRDENS VINE OG ESTERS AUTENTISKE PIEMONTANSKE KØKKEN.

 

DENNE WINEMAKERS DINNER ER FULDT BOOKET. SEND EN MAIL TIL INFO@STEENSGAARD-VINE.DK FOR AT BLIVE SKREVET PÅ VORES VENTELISTE.

 


Gå ikke glip af denne helt unikke mulighed for at stifte bekendskab Grasso Fratellis fantastiske vine og det ægte piemontanske køkken når familien Grasso besøger os på Lille Steensgaard. 

Lørdag den 22. juni kl. 19:00 slår vi dørene op for en helt uforglemmelig aften hvor vi kommer rundt om flere af gårdens vine. Aftenen byder blandt andet på den piemontanske specialitet Le Zolle, en let perlende rødvin, gårdens sprøde Chardonnay, Barbera Matiné som kun laves i udvalgte årgange og naturligvis gårdens enkeltmarks barbaresco. Vi vil i løbet aftenen komme forbi Barbaresco fra de 3 marker San Stunet, Sorí Valgrande og Bricco Spessa. Glæd dig også en en mini-vertikal smagning af Barbaresco fra flere årgange.

Helt ekstraordinært vil menuen denne aften være kreeret og tilberedt af Ester, Luigi og Alfredos søster. Se frem til at blive forkælet med piemontesisk specialiteter kokkereret på ægte italiensk maner. 

Der er kun et begrænset antal pladser til denne unikke smagning og flere pladser er allerede reserveret. Skynd dig derfor at reservere dine pladser allerede nu og se frem til en helt uforglemmelig aften i juni.

Prisen for dette eksklusive helaftensarrangement med vine og menu fra Grasso Fratelli er 500,- pr. person.




Azienda Agricola Grasso Fratelli er beliggende i Valgrande i Treiso. Lige i hjertet af Langhe.
 

Vinhuset er grundlagt i år 1900 af Valentino Grasso og drives i dag af 3. generation i form af børnebørnene – de to brødre – Luigi og Alfredo. Huset laver deres vine meget traditionelt, men brødrene har dog taget nogle af de mere moderne metoder til sig, bl.a. med lagring på barriques. Selvom der er lavet vin på vingården siden år 1900, begyndte familien først at flaske og sælge egne vine midt i 1970’erne.
 

Azienda Agricola Grasso Fratelli har samlet 15 hektar vinmarker med Nebbiolo, Dolcetto, Barbera, Moscato og Chardonnay. Deres bedste marker er San Stunet, Sorí Valgrande og Bricco Spessa. Vinene bliver skabt med en stor lidenskab og respekt for det traditionelle håndværk.


Gårdens flagskibe er uden tvivl deres Barbaresco vine, men de laver også en flot Barbera d’Alba Matiné, der kun laves i udvalgte årgange. Derudover laver de bl.a. også en Langhe Rosato Le Zolle, en piemontansk specialitet i form af en let perlende rødvin. Produktionen er i dag på ca. 60.000 flasker årligt.

 
Vinsmagninger / Winemakers Dinner med Grasso Fratelli