Pakravan-Papis Gabbriccio er fremstillet på 100% Montescudaio Sangiovese fra marker beplantet i 1999. Markerne blev dengang beplantet med lokale kloner der var knap 100 år gamle samt andre kloner af Sangiovese Piccolo.

Gæringen og macerationen foregår i egetræsfade i 12 dage hvorefter vinen lagre i 12-14 måneder på franske egetræsfade.

Gabbriccio byder på de klassiske og frugtrige aromaer som man kender fra Sangiovese. Smagen er fyldig med blide tanniner, en velbalanceret syre og med noter af solbær, kirsebær og mørke blommer. Fløjlsbløb med stor elegance.

Gabbriccio er en helt fantastisk madvin der går godt til pasta i alle afskygninger, gerne i kombination med svampe. Prøv den også til bøf med cremede saucer, vildt, grillet kalvekød eller risotto.

Sølv ved Decanter Wine Adwards 2015.

 
Gabbriccio IGT 2011
DKK 109,-
Azienda Agricola Pakravan-Papi / Gabbriccio IGT